Nieuwsbrief juni 2019

juni 2019

Bestel nu uw schoolboeken voor 2019-2020

Het einde van het schooljaar nadert. Een goed moment om de boekenlijst voor volgend schooljaar erbij te pakken en de schoolboeken te bestellen die uw leerlingen in 2019-2020 nodig zullen hebben. Bekijk hier of de schoolboeken die u nodig heeft, direct leverbaar zijn vanuit onze collectie.

Nieuw: STI levert nu ook toegankelijke tekstPDF

Het grootste deel van de collectie van STI bestaat uit KES bestanden voor Kurzweil. Vanaf heden gaat STI ook toegankelijke tekstPDF leveren. Deze PDF's zijn te gebruiken in de meeste dyslexiesoftware programma's. Elk boek dat STI nieuw produceert, zal zowel in KES als in tekstPDF geproduceerd worden. Bekijk hier of uw boek al als tekstPDF leverbaar is.

Nieuw: bewerkservice voor toetsen in het VO

STI biedt de mogelijkheid om toetsen geschikt te maken voor het dyslexiesoftwarepakket dat uw school gebruikt. Afhankelijk van de benodigde werkzaamheden, wordt hiervoor een vast bedrag per pagina afgesproken. Meer informatie? Klik hier.

Kennismakingsactie: 1e boek en toets GRATIS!

Benieuwd naar al deze nieuwe mogelijkheden? Probeer het eerste boek en de eerste toets (VO) gratis uit en ervaar de voordelen. Meer informatie is hier te vinden.  

Nieuw: abonnement voor besturen en samenwerkingsverbanden

Wilt u onbeperkt gebruikmaken van onze huidige collectie en de nieuwe boeken die daaraan worden toegevoegd voor al uw scholen? Sluit dan nu een abonnement af en profiteer altijd van de meest recente collectie schoolboeken in de hoogst mogelijke kwaliteit, zonder de administratieve last van tussentijdse facturen. Lees hier meer over de mogelijkheden en kosten.

Nieuw in collectie juni 2019

Een van bovenstaande boeken bestellen? Klik hier